Novinky

Drinkexpert sa mení na Touch me

Od 1. októbra 2024 prechádza e-shop Drinkexpert pod značku Touch me.

Touch me & Drinkexpert: spojenie eshopov

Od 1. októbra 2024 prechádza e-shop drinkexpert.sk na novú adresu touchme.sk. Tešíme sa, že vám vďaka tomu budeme ešte bližšie – doslova na dotyk!

S novým e-shopom vám prinášame množstvo vylepšení, ktoré spravia váš nákup ešte pohodlnejším a rýchlejším. Čo všetko vás čaká?

Najlepšie ceny produktov St. Nicolaus

Touch me je oficiálny e-shop spoločnosti St. Nicolaus. U nás nakúpite nápoje značiek ako Profesorado, Soberano, Zbojnícka, Borec či St. Nicolaus za najvýhodnejšie ceny na trhu.


Novinky v sortimente

Na Touch me nájdete nielen svoje obľúbené alkoholické nápoje, ale aj kvalitné talianske kávy, čaje a iné druhy nealkoholických nápojov, z ktorých si vyberie každý.


Expresné doručenie do 24 hodín

Objednávky zadané do 13:00 vám doručíme do 24 hodín. Či už potrebujete nápoje na večernú párty alebo stretnutie s priateľmi, budete ich mať bleskovo u seba.


Viac možností platby

Pridali sme moderné platobné metódy, ako sú Apple Pay a Google Pay, s ktorými môžete platiť rýchlo a bezpečne.


Jednoduchší a rýchlejší nákup

Nový web je ešte intuitívnejší a prispôsobený pre čo najpohodlnejší nákupný proces. Dotknite sa ho už teraz.


Touch me eshop registrácia


Prinášame vám tiež niekoľko praktických informácií k prechodu Drinkexpert na nový e-shop Touch me.

Objednávky

Stránka Drinkexpert bola aktívna do 27. septembra. Všetky objednávky vykonané do tohto dátumu budú vybavené štandardným spôsobom. Od 1. októbra je možné objednať si len z eshopu Touch me.


Reklamácie a vrátenie tovaru

Ak ste si zakúpili tovar na Drinkexpert, ktorý chcete reklamovať či vrátiť, od 1. októbra tento proces prechádza na Touch me. Stačí kontaktovať zákaznícke centrum prostredníctvom e-mailu na reklamacie@touchme.sk


Zákaznícke účty

Na e-shope Touch me je potrebná nová registrácia. Zákaznícke účty Drinkexpert sa na nový e-shop neprenášajú. Vytvorte si svoje Touch me konto a užívajte si benefity pre registrovaných členov – 10 % zľava na prvý nákup v minimálnej hodnote 50 € a mnoho ďalších.

Touch me button


Sortiment

E-shop Touch me prináša novú širšiu ponuku produktov. Ak však na stránke nenájdete niektorý zo svojich obľúbených produktov, neváhajte nás kontaktovať na e-mailovej adrese info@touchme.sk. Radi vám pomôžeme.


Zákaznícke centrum

V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na pracovníkov Touch me zákazníckeho centra, ktorí sa radi postarajú o všetky vaše požiadavky.


Ďakujeme za vašu priazeň a tešíme sa na vás na touchme.sk!

Touch me button